Ajándéktárgyak feliratozása

2014.12.16.
talca_bogre_alatet

Ajándékozni öröm, a megfelelő ajándék kiválasztásának folyamata azonban nem mindig az. Főleg, ha nem jön az ihlet. Ha fogalmunk sincs minek örülne az, akit meg szeretnénk lepni. Ilyen vészhelyzetekben is segít a Go print ajándéktára. Lehet szó születésnapról, névnapról, házasságkötésről, keresztelőről, karácsonyról, Valentin-napról vagy bármilyen alkalomról, nálunk biztosan megtalálja a legfrappánsabb meglepetést.

Sokan konkrét elképzeléssel keresik fel budapesti üzleteinket, amelyekben feliratozható ajándéktárgyak, vagy reklámajándéknak kiválóan alkalmas tárgyak széles választékával várjuk vásárlóinkat.  Így tehát segítséget tudunk nyújtani azoknak, akik céges partnereiknek szeretnének ajándékot rendelni és azoknak is, akik szeretteiket lepnék meg. Nekik ajánljuk például a saját fényképpel ellátható pólóba öltöztetett plüssmackót, gravírozható tollakat, Swarovski kristállyal díszített tárgyakat, kulcstartókat.

Az ajándéktárgyakat többféle technológiával tudjuk feliratozni, nyomtatni. Alkalmazunk olyan technológiát, mellyel ügyfeleink saját fotójával tesszük egyedivé a nálunk vásárolható ajándéktárgyakat, például bögrét, kirakót, egérpadot, telefontokot. Hozott anyagot is feliratozunk, de csak abban az esetben, ha az anyag megfelel bizonyos kritériumoknak.

vissza