Legfrissebb bejegyzések

Névjegykártya: az első benyomás

2016.05.25.

A névjegykártya olyan, mint a kézfogás: egy meghatározó impulzust kapunk általa a bemutatkozó személyről. Lehet negatív vagy pozitív, de mindenképpen erőteljes hatással bír, hiszen általa kialakítunk egy előzetes képet a másikról és ezt a későbbiekben már nehéz befolyásolni.

Ezért fontos, hogy a névjegykártya designja gondosan megtervezett legyen, mert a betűtípus, a grafika, a szöveg, a forma és a papír típusa is üzenetet közvetít rólunk, a reklámozni kívánt vállalkozásról.

Milyen is az jó névjegykártya? Emlékezetes, minőségi, igényes, kreatív! Nyugodtan engedjük el a fantáziánkat és rugaszkodjunk el a sablonoktól. Gondolkodjunk és vizsgáljuk meg, hogy mik azok az attribútumok, melyek jellemzők a cégre, foglalkozásra, reklámozandó szolgáltatásra, amit egy kis kartonpapírra szeretnénk sűríteni és alkalmazzuk azt.

Forduljon hozzánk bizalommal és terveztesse, kiviteleztesse velünk névjegykártyáját, tűnjön ki a tömegből!

Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

A bélyegző kialakulása

2016.03.30.

A gumi feltalálása rengeteg későbbi találmány felfedezéséhez vezetett, mint például a kerékgumi, cipőtalp, elasztikus anyagok és a bélyegző készítésben is meghatározó szerepet kapott.
1850-ben Spanyolországban a bélyegző alakja négylevelű lóhere formájú volt, ami Izabella királynő arcát foglalta keretbe.
A bélyegzőkészítés az 1900-as években lendült fel igazán, ebben az időben már megjelentek a különböző típusok, köztük a dátum vagy automata sorszámozó bélyegzők is.
Ezt követően a technológia is ugrásszerűen fejlődött, a gyors elterjedés már az üzleti és hivatali világban is felfedezhető volt. A bélyegző használata az adminisztrációs munkát jelentősen megkönnyítette. A bélyegzőkészítésre innentől kezdve már külön iparág épültek és a világmárkák is megjelentek.

Napjainkban már rengeteg új alkalmazási terület jelent meg a bélyegzők világában, nem csupán a hivatalos dokumentumok esetében, de akár marketing eszközként is használhatjuk őket.

Tekintse meg bélyegzőkészítéssel kapcsolatos lehetőségeinket, és bátran forduljon hozzánk szakszerű segítségért!

fanyeles bélyegző

hagyományos bélyegző

 

Bélyegzőkészítés története

2016.03.22.

A bélyegzőkészítésnek izgalmas történeti háttere van, amit talán Ön sem gondolt volna. Lássuk, hogyan is jutottunk el a mi modern típusokig! Az első kézi bélyegzőt 1449-ben alkalmazták Velencében, amit akkoriban még postai bélyegzőként használtak. A pecsét Francesco Sforza herceg címerével volt ellátva. A 17. századtól maradtak fenn írásos emlékek, amiknek segítségével tanulmányozhatóak a pecsét lenyomatok. A bélyegzők használata innentől kezdett felvirágozni, megjelentek a dátummal, esetenként pontos idővel ellátott pecsétek, amiket javarészt a postákon használtak. A ma használt gumis bélyegzők története egészen a gumi felfedezéséig nyúlik vissza, amikor egy francia tudós rátalált az anyagra 1736-ban. A bélyegzőkészítés érdekes története Charles Goodyear nevéhez is fűződik, aki véletlenül beleejtette a nyers gumit forró kénbe, aminek következtében megszilárdult az anyag. Ez vezetett egészen odáig, hogy ma is használják a bélyegző szöveglemezekhez a gumit. Cégünk széles választékkal, bélyegzőkészítéssel és minőségi szolgáltatással várja érdeklődőit! Nézzen körül weboldalunkon, és bátran keressen fel minket igényeivel!

bélyegző régen

bélyegző

 

Feledhetetlen és kreatív ajándékok

2016.03.03.

Mindenki arra törekszik, ha ajándékot vásárol, hogy a meglepetés minél személyesebb legyen. Ez azonban igazán nem könnyű, hiszen hosszú évek alatt elfogynak a kreatív ötletek. Gondoljunk arra, hogy nem az ajándék értéke számít, hanem az, hogy időt szántunk rá, gondoltunk a másikra, és valamit kifejezünk vele. Még az utolsó héten és napokban is lehet rá időt szánni, hogy kicsit megálljunk, és gondolkodjunk az ajándéktárgyon. A jó ajándéktárgy legfőbb titka, hogy kellően ismerjük a másikat és figyeljük, értjük, elfogadjuk őt. Sokszor nehéz kitalálni minek örülne a másik, de ne feledjük, az is szempontja lehet az ajándékozásnak, ha valamit belőlünk, az ajándékozóból tükröz, és rólunk üzen valamit. Ebben szeretnénk Önöknek segíteni egyedi ajándéktárgyainkkal, legyen szó bögréről, vagy akár naptárról, amibe személyiségét és közös élményeiket is bele tudja csempészni. Bátran forduljon hozzánk egyedi ötleteivel, és lepje meg ismerősét igazán személyes ajándéktárggyal!

Bélyegzőkben rejlő lehetőség

2016.02.18.

Tudja, milyen lehetőségeket rejt magában egy bélyegző?

Alapvetően a bélyegzőkről mindenkinek a hivatalos iratokon szereplő, céginformációkat tartalmazó fekete, vagy kék lenyomat jut eszébe. Azonban a bélyegzők ennél többre képesek!

Napjainkban, ha egy vállalkozás érvényesülni szeretne a piacon, minden hirdetési lehetőséget meg kell ragadnia. Ha szeretne mindent bevetni, akkor a reklámozás nem merülhet ki a hagyományos plakát, szórólap, és a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő online marketingben!
Minden cégnek van legalább egy, de általában több különböző lenyomatú, kialakítású bélyegzője az irodában. Miért ne bővíthetné a sort egy különleges bélyegzővel, mely marketing célokat lát el?

Nálunk megtervezheti saját bélyegzőjét, így nem kell ragaszkodnia a klasszikus, csupán a cég adatait tartalmazó változathoz, egyedivé teheti a lenyomatot, ha ellátja cége logójával, esetleg rövid szlogenjével, vagy bármilyen frappáns, a cége profiljához illeszkedő, megnyerő felirattal, vagy akár képpel!

Ha szeretné kihasználni ezt a hirdetési lehetőséget is, bátran forduljon hozzánk!